Kontakt

Ovo je mesto za sugestije, predloge, pohvale, upite… 🙂

Želite da radite sa nama? Recite nam šta želite da promovišete uz našu pomoć, a mi ćemo vam, u što kraćem roku, poslati naš media kit i način rada. Jedva čekamo da čujemo šta imate na umu. Ne zaboravite da je niša ŠTIKLA KAFA KRAVATE TURIZAM i da je naš sadržaj fokusiran na putovanja, medeni mesec kao i proizvode koje koristimo pre, tokom ali i posle putovanja 🙂 Hvala na razumevanju.

Više od 5 godina kreiramo sadržaj za hotele, apartmane, turističke organizacije i turističke agencije u Srbiji, okolnim zemljama i inostranstvu. Osim promocije na našem blogu i društvenim mrežama nudimo vam i uslugu konsaltinga. Ukoliko vam je potrebna pomoć i niste sigurni šta treba da radite na Internetu, ne snalazite se sa fotografijom, videom ili ne znate kako da se promovišete online i dođete do što više ljudi – javite nam se. Mi obožavamo da kreiramo sadržaj, volimo da putujemo i želimo da vam pomognemo da prenesete svoj biznis na novi nivo. Zapamtite u 2019. godini ako vas nema na internetu – isto je kao i da ne postojite!

    Radili smo sa raznim hotelima i spa centrima širom sveta i u regionu (Hotel Grand & Spa Kopaonik, Hotel Dubrovnih Zagreb, Luca&Deluca Luxury Suites, Renaissance Dusseldorf, Gylai Varfurdo Aquaworld, AquaWorld Budapest…). Sadržaj smo kreirali i za razne turističke organizacije država i gradova širom sveta, kao i za lokalne turističke agencije.

    Brendovi sa kojima smo radili: Doncafe, Vip Mobile, Cedevita, Lidl, MasterCard, Plazma, Orbit, Benetton….